Lahjakortti Lakkitehtaan myymälään tai ravintolaan

Lahjakortti Lakkitehtaan myymälään tai ravintolaan. Lahjakortti käy maksuvälineenä Lakkitehtaalla, Kurikan Panttilassa osoitteessa Koivistonkyläntie 74, 61310 Panttila.

Sähköinen lahjakortti lähtee automaattisesti suoraan lahjan saajalle, jos laitat ”Vastaanottajan sähköpostiosoite” -kohtaan lahjakortin saajan sähköpostiosoitteen. ”Saateviesti lahjakortin vastaanottajalle” -kohtaan voi laittaa terveiset lahjakortin saajalle. Fyysistä lahjakorttia ei lähetetä. Jos jätät nämä kohdat tyhjäksi, tieto lahjakortista tulee vain sinulle.

Jos et halua vastaanottajalle lähettää etukäteen tietoa lahjakortista, voit myös itse tehdä kortin ja lisätä siihen saamasi koodin tai ilmoittaa, että lahjakortti on käytettävissä lahjakortin saajan nimellä Lakkitehtaalla. Tällöin sinun pitää ilmoittaa tilauksen yhteydessä, kenen nimellä lahjakortti laitetaan kassajärjestelmään.

Lahjakortti lisätään Lakkitehtaan kassaan oston yhteydessä saadulla koodilla ja/tai saajan nimellä. Lahjakorttia voi käyttää kassalla koodilla tai näyttämällä henkilöpapereita. Koko lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortti on voimassa kuusi kuukautta.

Shopping Cart