Toimitusehdot
Toimituskulut Suomeen 14,88 € (sis.alv 24%). Arthropodan tuotteissa toimitus on aina ilmainen. Tuotteet toimitetaan kirjattuna lähetyksenä lähimpään postiisi, Arthropodan tuotteet paketteina. Tilatut tuotteet voi myös noutaa Kurikan Lakkitehtaalta (Koivistonkyläntie 74, 61310 PANTTILA). Noudot vain ennalta sovittuna aikana, aikaisintaan kolme työpäivää (varastotuotteet) tilauksesta. Nouto on mahdollista ma-pe klo 14-16. Lisää noutoajankohta tilauksen kommentti -kenttään, myös kellonaika.

Toimitusaika
Toimitusaika tuotteille on 1-4 viikkoa. Koska korut tehdään käsityönä, piensarjoina, Syyshetki Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteet maksimissaan 30 päivässä. Varastotuotteet pyritään toimittamaan pääsääntöisesti viikossa (7 arkipäivää).

Mikäli toivot toimitusta tiettyyn päivämäärään mennessä, mainitse toiveesi tilauksen kommentti -kenttään, kiitos. Mahdollisuuksiemme mukaan pyrimme toimittamaan tuotteet kyseiseen päivämäärään mennessä.

Korujen valmistus
Kaikki korut ovat suomalaisia, kultasepän käsityönä valmistamia. Käsityönä tehty koru on yksilöllinen: Kahta täysin samanlaista tuotetta ei ole vaan muodoissa ja koossa on pientä vaihtelua.

Korujen materiaalit
Koruissa käytetyt materiaalit löytyvät tuotteiden sivuilta. Lisätietoa koruista löydät ”tietoa koruista”-sivulta.

Tilausvahvistus ja tilauksen seuranta
Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Tilauksen edistymistä voit seurata verkkokaupassamme sähköpostissa saapuvien ohjeiden mukaan.
Tuotteen lähettämisen jälkeen saat postin lähetystunnuksen sähköpostilla, jolloin voit seurata tuotteen saapumista lähimpään postitoimipaikkaasi. Postilta tulee saapumisilmoitus tekstiviestillä antamaasi puhelinnumeroon.

HUOM! Mikäli tilaat tuotteen lahjaksi tms. eli toimitusosoite on eri kuin tilaajalla, lisääthän vastaanottajan puhelinnumeron kommentti-kenttään saapumisilmoitusta varten. Posti lähettää saapumisilmoituksen tekstiviestillä annettuun puhelinnumeroon. Mikäli vastaanottajan puhelinnumero puuttuu, annamme Postille tilaajan puhelinnumeron.

Palautusoikeus ja reklamaatio
Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli tuotetta on käytetty, kauppaa ei voi purkaa. Joihinkin koruihin voidaan tehdä yksilöllinen kaiverrus eikä erikseen kaiverretuilla tuotteilla ole palautusoikeutta. Palautuskuluista vastaa kuluttaja ja palautus tehdään sitä lähetysmuotoa käyttäen, millä tuote on kuluttajalle toimitettu (kirjattuna lähetyksenä tai Arthropoda pakettina). Tuotteen lähetyskuluja ei palauteta asiakkaalle.

Palautukseen ja reklamaation liittyvissä asioissa “ota yhteyttä”.

Korupakkaus
Korut toimitetaan lahjarasioissa, valmiiksi paketoituna. Mikäli tilaus sisältää samasta sarjasta useamman tuotteen (esim. Helavyökorut) pakkaamme tuotteet mahdollisuuksien mukaan samaan rasiaan. Mikäli toivotte että tuotteet toimitetaan eri rasioihin pakattuina, mainitkaa asiasta kenttään ”Tilauksen kommentit”.

Arthropodan tuotteet toimitetaan malleihin kuuluvissa lasikantisissa puurasioissa. Arthropodan kultaiset tuotteet toimitetaan rasiassa, jonka koko on 15 cm x 18 cm. Tuotteen nimilappu on kiinnitetty rasiaan messinkikehykseen. Hopeisten tuotteitten rasiakoko on 9 cm x 12 cm, lukuunottamatta Aeshna juncea, joka pakataan isompaan rasiaan.

Virhevastuu
Syyshetki Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotetta, mikäli sivujen tuotetiedoissa on virheellisesti syötettyä tietoa.

Tuotemallisto
Koska korut valmistetaan käsityönä, pieninä sarjoina, Syyshetki Oy pidättää oikeuden muuttaa tarjottavaa tuotevalikoimaa ja tuotteiden hintoja. Suunnittelija ja valmistaja muuttavat välillä tuotteiden ulkoasua ja niinpä tuotteen ulkoasu saattaa hieman poiketa kaupassa olevasta kuvasta.

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Syyshetki Oy
Koivistonkyläntie 74
61310 Panttila

2.Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Päivi Hakkarainen
045 6569552

3.Rekisterin nimi
Syyshetken verkkokaupan asiakasrekisteri

4.Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötiedot kerätään Syyshetken verkkokaupan asiakasrekisteriä ja tilausten toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointitarkoituksiin.

5.Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään nimi, sähköposti ja puhelin

6.Säännönmukaiset tietolähteet
Käyttäjä antaa tiedot tilatessaan tuotteita Syyshetken verkkokaupasta.

7.Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti.

8.Tietojen siirtäminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

9.Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain Syyshetken henkilökunta sekä teknisestä toteutuksesta vastaava taho. Henkilötietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Shopping Cart