Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Everture

17.3.2023

12,00€

Everture on Kokkolasta kotoisin oleva, modernia melodista metallia soittava yhtye, joka haluaa sanoituksillaan saada yleisön miettimään itseään ja elämää. Bändi on saanut alkunsa jäsenten halusta saada tehtyä helvetin hyvää musaa ja jättää sillä jälki maailmaan.

Ensimmäinen single ”Benighted” julkaistiin elokuussa 2018 ja siitä lähtien singlet ovat päässeet useille Spotifyn kuratoimille listoille (Metallia Suomesta, Heviä Treeneihin, New Core ja New Blood). The River Flows-sinkun julkaisullaan bändi pääsi myös New Blood-soittolistan kanteen. Bändin 3. single ”Long Way Down” oli julkaisukuukautensa nopeiten striimimääriltään kasvanut metallibiisi Suomessa.

Viimeisin single ”Closure” on soinut YleX:llä ja Radio Cityllä sekä viimeiset 6 kuukautta Radio SuomiRockin Tuoreen Suomirockin listalla.

Debyyttialbumin ”Emerge” julkaisi Inverse Records. Levy oli koko Suomen listalla sijalla 31. ja fyysisten myytyjen listalla sijalla 6. Levystä on antaneet hyvät arvostelut sekä Inferno, Imperiumi ja useat ulkomaiset metallialan julkaisut. Biisien striimimäärä on jo rikkonut 1,5 miljoonan rajan.

Bändi tähtää kansainvälisille lavoille tavoitteellisesti ja on mukana Music Finlandin Vientiartistijalostamossa. Bändi on keikkaillut mm. Nummirockissa.

Everturen uusin single ”Evil Eyes” julkaistiin 10.2.2023. Videosta kuvattiin myös näyttävä musiikkivideo. Yhtyeen kakkosalbumi julkaistaan alkuvuodesta 2024.

Liput ennakkoon 12 €
ovelta 13 €

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2023
Hinta:
12,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Makasiinin Baari
Laurintie 28
Kurikka, 61300 Finland
+ Google Map
Puhelin:
041 314 9662
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available
Shopping Cart