Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aleksanteri Hakaniemi

13.5.2023

15,00€

Huhtikuussa 2020 laulaja-lauluntekijä Aleksanteri Hakaniemi oli tullut tienristeykseen.
Takana oli kaksi levyä, liuta kulta- ja platinasinkkuja, massiivista medianäkyvyyttä, gaalaehdokkuuksia ja -esiintymisiä sekä satoja keikkoja ympäri Suomen. Kahdeksan vuotta artistin elämää vailla taukoja tai lomia oli antanut paljon, mutta lopulta vienyt kaiken. Aleksanteri teki päätöksen hypätä sivuun artistiuraltaan ja tutustua itseensä. Aleksanteri ilmoitti tauosta levy-yhtiölle, keikkamyyjille ja faneilleen, poisti kaiken vanhan sisällönsä ja vaihtoi tauon ajaksi älypuhelimensa puhelimeen, jossa ei ollut internettiä.

Tauon tuoma paineeton tila synnytti tukun uusia lauluja. Kiinnostavaa oli, että ne tulivat eri lähtökohdista kuin aiemmin. Nyt uusia biisejä on syntynyt jo levyllisen verran vanhan yhteistyökumppanin, tuottaja Rafael Elivuon ja mentori Pekka Ruuskan avustuksella. Aleksanterin paluusingle Bonsaipuu julkaistiin perjantaina 5.maaliskuuta 2021.

Showtime 23
Liput 15 €

Tiedot

Päivämäärä:
13.5.2023
Hinta:
15,00€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Makasiinin Baari
Laurintie 28
Kurikka, 61300 Finland
+ Google Map
Puhelin:
041 314 9662
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Liput

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Liput are no longer available
Shopping Cart